Hadak Útja Kupa III.

A Hadak Útja Lovas Sportegyesület idén is (szeptember 2-án) immár mondhatni hagyományosan megrendezte a Hadak Útja Kupát.

Hadak Útja Kupa

Idén is 6 kategóriában mérhették össze tudásukat a lovasok, ami idei versenyünkben különbözött a többitől azaz, hogy teret biztosítottunk a mini póniknak is egy ügyességi felvezető verseny keretein belül. Egyesületünk fontosnak tartja az ifjú lovas generáció mielőbbi bevonását a lovaslétbe. Ez a felvezetőverseny remek lehetőséget ad arra, hogy lábon állva is bebizonyíthassák a pici lovaskezdemények, hogy bizony kézben tudnak tartani egy "lovat"!

Hadak Útja Kupa

Versenyünkön idén 106 lovas és 9 felvezető állt rajthoz, azt látjuk évről évre nagyobb azon lovasok tábora akik megtisztelnek bennünket jelenlétükkel! Bízunk abba, hogy sikerült egy olyan hangulatot teremtenünk idén is a versenyünkön ahol a nézők és lovasok egyaránt jól érezhették magukat. Külön boldoggá tett minket az, hogy egy versenyzőt sem engedtünk haza üres kézzel idén sem!

Hadak Útja Kupa

Ezt köszönhettük főtámogatóinknak a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-nek és a Decathlon Sport Áruháznak. Támogatta még versenyünket a Style lovaswebáruház és nem utolsó sorban a Rákoskeverő kft. Bízunk benne, jövőre is sikerül egy jó hangulatú, színes és izgalmas versenyt rendeznünk mi nálunk Isaszegen a Hadak Útja Lovas SE. lovardájában!