Tábor


Regisztráció itt!

Fontos információk a Póni Tanya Lovas Táborról!

A tábor Isaszegen a Dány felé vezető úton, az „Isaszeg vége” várostáblától kb 800 méterre balra az első lehajtási lehetőségnél, az agárpálya mellett található.

A 2019-es Póni Tanya Lovastábor időpontjai a következők:

2019. 07.01-től 05-ig / 08. 05-től 09-ig. Reggel 07-től délután 18-ig.

A tábor ára 38.000 Ft/gyermek/öt nap. 

A gyermekek reggelit, meleg ebédet és uzsonnát kapnak. Korlátlan ásványvíz, szörpfogyasztás. Az étkezés kulturált körülmények között, kézmosással, kényelmesen történik, leterített asztalokon.

Minden nap lovaznak, lóra ülnek gyerekek és a vezetők segítségével a csodás Gödöllői-dombság területére is ki lovagolnak. Ezen felül minden nap kis shetlandi pónikkal játszanak, gondozzák ápolják őket és magukkal viszik kirándulni is. A programokról és a gyermek felügyeletről pedagógus gondoskodik. Kézműves, sport és közösségfejlesztő, csapat és bizalomfejlesztő játékokat tart a táboros gyermekeknek.

A lovardában játszótér, valamint állatsimogató van. Az állatsimogatóban nyuszik, kecskék, bárányok, nem régen született törpe malacok, tyúkok és kacsák vannak. Van madárröpdénk és teknős wellness részlegünk is. A lovardában közel 40 ló él. Az egészen kicsi shetland póniktól a nagy lovakig mindenféle méretű póni és ló megtalálható, így garantáltan minden korosztály számára tudunk lovat biztosítani. Ménesünkben a gyermekek általában úgynevezett sport pónikon lovagolnak, akik kimondottan gyermekekhez szokott betanított lovak. Többszörös díj lovas és díjugrató Magyar bajnok lovakkal is dolgozunk. Egyesületünk egyébként aktív verseny életet is él. Évente több versenyen veszünk részt, ahol lovasaink mindig kiváló teljesítményt nyújtanak.

2011-óta ez lesz a kilencedik évünk, amikor megrendezzük a Póni Tanya Lovastábort a lovaglás iránt kíváncsiságot érző gyermekek részére. Idén is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a gyermekek jól érezzék magukat, testileg és lelkileg kikapcsolódjanak, fejlődjön lovastudásuk, önbizalmuk és, hogy egy felejthetetlen, izgalmas lovasélményekkel teli hetet tölthessenek nálunk új barátságokat kötve és testileg, lelkileg megerősödve.

A tábor ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik.

 Amennyiben felkeltettük kíváncsiságát, érdekelné a tábor, szeretné személyesen is megnézni a lovardát, kérem hívja időpont egyeztetés miatt a 06-70-577-9071-es telefon számon Gál-Csekeő Dorottyát a lovarda vezetőjét és látogasson el személyesen hozzánk. A tábor részleteivel kapcsolatban telefonon, vagy e-mailben Nagy Károly táborszervező ad felvilágosítást. 06-30-971-6659 ponitanya@lovagoljvelunk.hu

 Regisztrációs lehetőség és jelentkezés:

 A www.lovagoljvelunk.hu weboldalon a tábor szó alatti legördülő menüből a „Jelentkezési oldal” alatt megnyíló oldalon lehet regisztrálni. A „Letölthető dokumentumok” fülnél pdf formátumban letölthető az egészségügyi nyilatkozat és az írásos jelentkezési lap. Mindkettő kötelező.

 Képeket találnak a 2011-es táborról a www.ponitanya.sokoldal.hu weboldalon.

 Az előző táborokról a facebookon ezen a linken találnak fényképeket. Az albumaink között több mint 1000 kép található a tavalyi táborról.  Itt előbb be kell jelentkeznie (amennyiben már facebook tag, ellenkező esetben regisztráljon) majd válassza a „Fényképek”, majd „Albumok” lehetőséget, és ott számos más egyesületünket érintő versenyek, bemutatók fényképei között megtalálhatja a „Póni Tanya Lovas Tábor” című albumokat.

 Kérem kedvelje Póni Tanya Isaszegi Hagyományőrző Napközis Lovas Tábor oldalunkat a facebookon:

 https://www.facebook.com/pages/P%C3%B3ni-Tanya-Isaszegi-Hagyom%C3%A1ny%C5%91rz%C5%91-Napk%C3%B6zis-Lovas-T%C3%A1bor/196253150419485?ref=hl

 (A későbbiekben ide fogom feltölteni a táboros képeket is!!!)

 Köszönöm!

 Szeretettel várjuk lovardánkban!

 Nagy Károly

 Póni Tanya Lovas Tábor szervezője

 Hadak Útja Lovas Sportegyesület

 www.lovagoljvelunk.hu

 06-30-9716-659